15.03.2024      53      0
 

Валерія Бандурко здійснила робочий візит до християнської адвентистської гімназії


Простір, що починався як допомога матусям на декілька годин доглянути за дітками, зараз став повноцінним освітнім закладом. Про це розповіла очільниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Під час робочого візиту Валерія Бандурко ознайомилася з роботою гімназії, зустрілася з учнями та колективом.

У християнській адвентистській гімназії навчається 164 дитини, учні 1-9 класів та 46 вихованців у дошкільному навчальному закладі. Заклад працює з 2019 року та має відповідні ліцензії на здійснення діяльності.

Наразі гімназія добудовується додатковим сучасним корпусом, щоб мати змогу прийняти всіх бажаючих здобувачів освіти.

Для вихованців, учнів, персоналу обладнане сучасне укриття, яке невдовзі планують доукомплектувати спортивними елементами та ігровим інвентарем.

Окрім якісного освітнього рівня, тут панує атмосфера добра і спокою. Невеличкі класи із 6 – 18 дітей, що дає змогу під час уроку приділити увагу кожному учню. Збільшена кількість годин вивчення англійської мови, другою іноземною мовою є німецька.

– Вдячна Николай Бойко за запрошення та можливість стати дотичною до такого позитивного простору, що також навчає основам християнських цінностей. Перебуваючи у закладі, власне і сама трохи наповнилася тою дивовижною енергетикою. Щиро бажаю успіху цьому навчальному закладу та кожному здобувачу освіти, – зазначила Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *