13.03.2024      71      0
 

Валерія Бандурко прозвітувала про проведу роботу за 2023 рік на сесії районної ради


Сьогодні відбулося засідання 27-ї позачергової сесії районної ради VIII скликання. Із 53 депутатів району були присутні 34. Розглянули 14 питань порядку денного. Всі питання підтримані депутатським корпусом.Присутні заслухали звіт начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко про проведену роботу у 2023 році. Далі – пряма мова.

– 2023 рік був ще одним роком нашої стійкості, нашого опору і боротьби. Ми вистояли цей рік, вистояли попередній і вистоїмо наступний, але тільки разом. Пам’ятаймо – ворог великий, сильний і підступний.Тому ми маємо підтримувати наших захисників, допомагати їм як з оснащенням на фронті, так і з реабілітацією. Не забувати про ВПО та всіх, хто постраждав від війни. Займатися забезпеченням належних безпекових умов для жителів району шляхом проведення капітальних ремонтів та будівництва нових укриттів, допомогати родинам загиблих Героїв України, віднаходити шляхи збільшення надходжень до місцевих бюджетів, у тому числі і шляхом створення належних умов для релокації підприємств на території Черкаського району із постраждалих регіонів України, займатися розвитком освіти, культури, медицини та спорту. Ми продовжуємо боротися, тому що віримо в Україну, віримо у свою свободу, віримо у свої родини, – зазначила Валерія Бандурко.

Детальніше ознайомитися зі звітом можна за посиланнями: http://cherkassyrda.gov.ua/…/ZVIT_Bandurko-V.O._2023.pdf абоhttp://drive.google.com/…/1LXd8cqF9FqNKyiVpfs404Am…/view

На сесії також погодили зміни до районних програм та рішень районної ради, проголосували за майнові та кадрові питання. Всі присутні одноголосно підтримали Програму підтримки військових частин ЗСУ на 2024-2025 роки.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *