12.03.2024      61      0
 

“Гасло цих мужніх воїнів – “За свободу”, – Валерія Бандурко


За короткий проміжок часу 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка здобула величезний воєнний досвід. Протягом цих двох років бригада обороняла рубежі на Авдіївському напряму, стримувала колосальну навалу більше 12-ти окремих з’єднань противника.

Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко привітала воїнів із другою річницею створення бригади та нагородила грамотами за участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації, за мужність, стійкість та незламність, особистий внесок у захист державного суверенітету, сумлінне виконання службових обовʼязків.

Також підсилили бійців трьома інверторними генераторами, щоб ті допомагали забезпечувати виконання завдань. За генератори вдячні християнській місії «Милосердя і здоров’я» на чолі з капеланом Іваном Вільховим.

– Вітаю весь особовий склад з другою річницею створення! Завдяки саме таким як ви, країна вистояла і продовжує боротьбу. Дякую кожному і кожній за ці два роки мужності! – наголосила Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *