26.02.2024      46      0
 

У Черкаській РВА відбулася щотижнева апаратна нарада


Під час координаційної наради заслухали заступників голови Черкаської районної державної адміністрації, які доповіли про роботу профільних управлінь та відділів.

На порядку денному – робочі питання життєдіяльності району та оперативна ситуація у територіальних громадах. Планування роботи, розгляд нагальних питань, ситуація у галузях.

На Черкащині в розпалі змагання територіального етапу «Пліч-о-пліч»Всеукраїнські шкільні ліги. Вболіваємо за нашу молодь та дякуємо воїнам ЗСУ за можливість проводити подібні змагання.

Незмінним є підтримка Збройних Сил України. Цього тижня плануємо чергову передачу необхідного для наших захисників. Вишукуємо всі можливості для забезпечення наших військових відповідно до потреб. Об’єднуємо зусилля й зв’язки задля пошуку необхідного на передову.

На постійному контролі питання мобілізації та бронювання військовозобов’язаних.

– Завжди на зв’язку із громадами щодо питання укриттів для населення. Ворог безупинно наносить удари по мирним містам і селам України. Безпека понад усе, – наголосила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Станом на 26.02.2024 загальна кількість зареєстрованих 53 736 ВПО у Черкаському районі становить осіб, із них: у Черкасах – 25 664, Смілі – 6 490 та Каневі – 3 776 осіб. Район без вищезазначених міст – 17 806 осіб.

– Дякую всім, хто захищає Україну, працює та підтримує армію!Мирного тижня! – резюмувала очільниця району.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *