15.02.2024      101      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада із керівниками правоохоронних органів


Правоохоронні органи продовжують виконувати покладені на них завдання, забезпечуючи захист кожної людини та національної безпеки нашої держави.

В умовах воєнного стану вони зіткнулися ще й з такими викликами, як боротьба з диверсантами, виявлення та перекриття каналів контрабанди зброї, вибухових та інших, заборонених у вільному обігу, речовин, тощо.

З метою визначення пріоритетних напрямів роботи на найближчий час начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко провела координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів щодо стану захисту громадян, суспільства та держави від злочинних посягань в умовах воєнного стану.

У нараді взяли участь керівники районних відділів СБУ, Нацполіції, Черкаського районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області, Черкаської та Смілянської окружних прокуратур.

Валерія Бандурко представила керівному складу правоохоронців виконуючого обовʼязки начальника Черкаського районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області Андрія Тюкова та побажала йому успіхів у роботі.

Розглянули питання окремих напрямків роботи правоохоронних органів у взаємодії з органами державної влади і місцевого самоврядування.

Також обговорили виконання завдань, які були поставлені на попередніх нарадах.

Як результат, узгодили ряд першочергових заходів, спрямованих на попередження та протидію злочинності в умовах воєнного стану.

– Протягом 2023 року ми бачили приклади спільної якісної роботи. – зазначила очільниця району. – Щиро дякую за роботу всім, хто бореться проти жорстокості і неправомірних дій країни-агресора.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *