29.01.2024      97      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада із керівниками структурних підрозділів


Незмінним питанням, яке розглянуто на щопонеділковій координаційній нараді під керівництвом начальниці Черкаської РВА Валерії Бандурко, – це підтримка Збройних Сил України. Продовжуємо забезпечувати наших захисників, – наголосила очільниця району. – Об’єднуємо зусилля, можливості й зв’язки задля пошуку необхідного на передову, якісної реабілітації та нормалізації психічного здоров′я бійців.

Ветеран-хаби, реабілітаційно-лікувальні центри та консультативно-комунікаційні центри – це все на часі, – зазначила Валерія Бандурко. – Кожна громада має бути готовою до повернення захисників і захисниць. У минулому році в нашому районі відкрито та вдало працюють 2 протезувально-реабілітаційні центри та 3 ветеран-хаби. Робота в означеному напрямку продовжується.

Не оминули увагою питання сім’ї і дитинства. Служба у справах дітей райдержадміністрації надає дітям, підліткам і сім’ям допомогу й підтримку, якщо вони відчувають труднощі, або дитина не отримує необхідного догляду чи потребує допомоги з інших причин.

31 січня закінчується реєстрація на участь у змаганнях “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. На сьогодні від Черкаського району вже зареєструвались 757 команд. Встигніть зареєструвати свою команду та долучайтеся до наймасштабнішого спортивного проєкту!

Питання мобілізації та бронювання військовозобов’язаних перебуває на постійному контролі в Черкаській районній військовій адміністрації.

Завжди на зв’язку із громадами щодо питання укриттів для населення. Ворог безупинно наносить удари по мирним містам і селам України. Безпека понад усе! – наголосила Валерія Бандурко.

Станом на 29.01.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 884 осіб, із них: у Черкасах – 25 353, Смілі – 6 543 та Каневі – 3 789 осіб. Район без вищезазначених міст -17 999 осіб.

Тихого та продуктивного усім тижня!
Бережіть себе і своїх рідних!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *