08.01.2024      76      0
 

Розпочинаємо новий робочий тиждень з координаційної наради керівників структурних підрозділів Черкаської РВА


Завжди з головного. З підтримки армії України.
Цього тижня завдяки соціально свідомому бізнесу запланована передача квадрокоптерів для однієї з бойових бригад. Робота з допомоги Збройним Силам України у Черкаському районі проводиться постійно. Війна у нас, в Україні: в кожному місті, селі… – наголосила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко. – Так, на передовій життя зовсім інакше, ніж у тилу. І цим ми завдячуємо людям у пікселі, які виборюють мир дня кожного з нас. Вони чітко усвідомлюють, що від їх роботи залежать їхні та наші з вами життя. Тож і ми маємо чітко усвідомлювати, що допомагати армії – наш обов’язок.

Нещодавно наш район знову болюче відчув підступність ворога. Продовжуємо працювати над ліквідацією наслідків удару ворожої ракети, яку наніс ворог 29 грудня 2023 року в Смілі. З минулого тижня почали завозити матеріали для будівництва двох нових будинків, над якими взяла шефство Черкаська районна військова адміністрація. Погодні умови трохи відтермінували роботи бригади з початку будівництва, але впевнена, що це ненадовго, зазначила Валерія Бандурко. – На сьогодні вже 113 звернень від жителів про руйнації різного роду. Більшість будинків мають пошкодження дахів і вікон. Із 38 практично вщент поруйнованих дахів – більшість уже перекрили заново. Щиро вдячна кожному, хто долучається і допомагає у ліквідації наслідків удару ворожої ракети. – наголосила Валерія Бандурко. – Це, дійсно, дуже цінно.

Синоптики заздалегідь попереджали українців про негоду. Сьогоднішня зимова погода не стала несподіванкою. Негода продовжує вирувати. На автошляхах та вулицях району працює спецтехніка. Просимо водіїв бути уважними за кермом і дотримуватися правил дорожнього руху. Дороги у громадах – це зона відповідальності місцевої влади. Тож, прошу кожну громаду і старостати, – наголосила Валерія Бандурко, – вчасно реагувати на наслідки негоди.

У районі працюють «Пукти незламності». Нагадуємо, щоб знайти найближчий, необхідно у «Дії» зайти в розділ «Послуги», обрати «Пункти незламності», вказати свою область і завантажити карту.

На нараді керівники структурних підрозділів прозвітували про проведену роботу за минулий тиждень та плани поточного тижня. Зокрема, обговорені актуальні питання, які стосуються соціальної сфери, мобілізації населення, фінансів, медицини, освіти, пунктів незламності, надання гуманітарної допомоги для ВПО, сил оборони тощо.

Станом на 08.01.2024 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 54 457, з них: у Черкасах – 26 030, Смілі – 6 574 та у Каневі – 3 796 осіб. Ці люди так багато втратили. Давайте бути уважнішими до людей з деокупованих територій, які переміщені у більш мирні міста і села, аби давати їм змогу відчувати, що вони «свої».

Працюємо.
Вдалого і тихого тижня усім нам!
Бережімо себе та Україну!
Не нехтуймо сповіщеннями про тривогу!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *