29.12.2023      87      0
 

У Бобрицькій громаді відкрили зону для активного дозвілля молоді


У Бобрицька сільська рада Черкаського району відкрили зону для активного дозвілля молоді «POTAPYSI HUB – ТЕРИТОРІЯ АКТИВНОГО ДОЗВІЛЛЯ».

Зону для активного дозвілля молоді створили у Потапцівському сільському місця для активного проведення молодими людьми заняття спортом, комунікацій, дозвілля, рекреації.

Створена локація у рамках локального конкурсу місцевих ініціатив «Час діяти, Канівщино!» від Фонд “МХП-Громаді”.

«Ми створили ще один фантастичний, креативний простір для дітей, молоді та усіх жителів нашого села. Відремонтували занедбане приміщення і встановили сучасне спортивне обладнання. Звісно, реалізація проекту була не зовсім простою. Але ми впорались, реалізували все задумане.» – каже керівниця проєкту Людмила Горденко.

Сільська голова, Олена Штефан зазначила, що створений такими неймовірними зусиллями простір, принесе користь жителям села, дасть можливість людям різного віку підтримувати фізичну форму, загартовуватися та гармонійно розвиватися, забезпечить змістовне спортивне дозвілля дітей, молоді та дорослих, оскільки рухова і фізична активність є винятково важливим, фундаментальним чинником формування, збереження, зміцнення здоров’я та розвитку людини, особливо в дитячому, підлітковому та юнацькому віці.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *