22.12.2023      97      0
 

Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжує свою роботу при Черкаській районній військовій адміністрації


Для забезпечення ефективного використання бюджетних коштів та забезпечення прозорості фінансової діяльності здійснюється моніторинг за витратами бюджетних коштів.

На черговому щотижневому засіданні робочої групи розглянуто індивідуальне звернення від жителя Будищенської сільської ради щодо здійснення публічних закупівель виконавчим комітетом.

Загалом розглянуто 27 закупівель, проведених у поточному році виконавчим комітетом Будищенської сільської ради вартістю понад 100 тис. грн. До означеного переліку увійшли 2 закупівлі, які зазначені у зверненні заявника. Кожне питання обговорено та розглянуто в індивідуальному порядку.

Таким чином, за підсумками засідання робочої групи „Прозорість і підзвітність“ в Черкаському районі порушень вимог чинного законодавства України при здійсненні публічних закупівель Будищенською сільською радою не виявлено. Учасники закупівель мають рівнозначні умови, що підтверджено наведеними фактами неодноразового відхилення пропозицій. Тому будь-яких порушень при опрацюванні 27 закупівель виконавчого комітету Будищенської сільської ради робочою групою не встановлено.

На завершення обговорено подальшу роботу та напрацювання шляхів для підвищення ефективності робочої групи «Прозорість та підзвітність» у районі.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *