18.12.2023      106      0
 

У Черкаській РВА відбулась апаратна нарада


Вже традиційно розпочинаємо новий тиждень апаратною нарадою. Разом із заступниками голови та керівниками структурних підрозділів підбили підсумки тижня, що минув, та визначили пріоритетні завдання на тиждень прийдешній.

У центрі уваги – допомога нашим військовим. Завдяки спільним зусиллям територіальних громад та підприємців продовжуємо підсилювати автомобілями тих, хто боронить небо над Черкащиною.

Тримаємо на контролі хід мобілізації у Черкаському районі, адже наші захисники потребують не тільки сучасної техніки та озброєння, а й ротації та відпочинку.

Плануємо чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність».

На розгляд сесії Черкаської районної ради, яка запланована цього тижня, винесено ряд ключових питань: прийняття бюджету Черкаського району на 2024 рік, районної комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, розгляд питань у сфері землеустрою, містобудування та інші.

Соціальний захист. Проведено засідання комісії, під час якого розглянуто заяви членів сімей осіб, що загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації на придбання житла. Всі питання вирішено позитивно та передано відомості до вищих органів для здійснення виплат.

Станом на 18.12.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 848 осіб, із них: у Черкасах – 25 408, Смілі – 6 599 та Каневі – 3 801 особа.

Тихого і мирного тижня!

Працюємо задля Перемоги!

Telegram:t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *