06.12.2023      89      0
 

Круглий стіл за участю вихованців молодіжного простору «Sunrisе»


На круглий стіл до голови Черкаської районної військової адміністрації завітали члени молодіжного простору MO Sunrise із славетної Чигиринщини.

Це ком′юніті було створено ще у 2021 році на Чигиринщині. До її складу входить активна молодь шкіл міста, а координують роботу вчитель історії та правознавства Чигиринського ліцею № 2 Кравченко Олег Андрійович (з 24 лютого 2022 року вступив до лав ЗСУ та став на захист своєї країни) та методист БДЮТ Кравченко Марина Михайлівна.

Задля розвитку молоді Чигиринської громади у “Sunrisе” проводять тренінги, навчання, показ фільмів, ігри, тематичні вечірки, вікторини, навчання з гри в шашки, майстер-класи. Але, окрім, всестороннього розвитку тут значну частину приділяють волонтерству.

Молодь організовує різні акції задля підтримки людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, виготовляють окопні свічки, обереги, маскувальні сітки для військових та збирають донати для ЗСУ, продають поробки й сувеніри, виготовлені під час майстер-класів.

-Укотре переконуюся, що війна – це про об’єднання від малого до старого. Для того аби приносити користь та допомагати іншим, не обов’язково мати позначку в паспорті про повноліття. Рада нашій зустрічі! У знак поваги і вдячності за працю цієї дивовижної молоді вручила подяку Черкаської районної військової адміністрації та сувеніри з символікою Черкаського району, – ділиться враженнями від зустрічі Валерія Бандурко.

Твоя держава починається із тебе, з твоїх думок та твоїх дій!

Telegram: t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *