04.12.2023      83      0
 

Відбулась координаційна нарада у Черкаській райдержадміністрації


Традиційно щопонеділка у Черкаській райдержадміністрації відбувається координаційна нарада за участю керівників структурних підрозділів.

Цього тижня своє свято відзначатимуть ті, без кого боротьба за нашу державу була б неможлива. Це наші військовослужбовці.

-На мою думку, найкращим привітанням для них буде ваше тепле слово та донат. Всі свідомі наближають нашу перемогу разом! – начальниця району Валерія Бандурко.

У співпраці з управлінням соцзахисту продовжується обстеження місць компактного проживання ВПО у районі. Внутрішньо переміщені особи досі залишаються вразливими  й потребують підтримки та допомоги. У кожного своя історія та свій біль.

Продовжує працювати робоча група «Прозорість та підзвітність», планується чергове засідання.

Не можна оминути увагою й завтрашній день, адже 5 грудня в нашій країні відзначають та згадують про тих, хто невпинно допомагає нашим воїнам та постраждалим від війни. Це наші волонтери, які роблять, здавалося б, неможливе. Знаходять, доставляють, організовують, допомагають.

Незмінним питанням щотижневої наради є підтримка наших Сил оборони України. Продовжується забезпечення новосформованого спецпідрозділу зенітно – кулеметного призначення, який закриватиме небо над Черкащиною. Об’єднуються зусилля, можливості й зв’язки задля покращення умов для наших військових, пошуку необхідного на передову, якісної реабілітації та нормалізації психічного здоров′я.

Також щодня на контролі хід мобілізації у Черкаському районі.

Станом на 04.12.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 990 осіб, із них: у Черкасах – 25 351, Смілі – 6 603  та Каневі – 3 806 осіб.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *