13.11.2023      101      0
 

У Черкаській РВА відбулась координаційна нарада


Новий робочий тиждень розпочинається з координаційної наради керівників структурних підрозділів Черкаської районної військової адміністрації.

З важливого. Аналізуючи минулий рік розуміємо на скільки ворог підступний та цинічний. росія готується до зими, накопичує свої спроможності для атаки нашої інфраструктури. Зараз вся увага зосереджена та тому аби не допустили торішній сценарій й полегшити людям проходження зими.

Бюджет 2024 року – це бюджет оборони і безпеки. Днями, у Верховній Раді підтримали у повторному другому читанні законопроєкт №10037. Відтепер військове ПДФО спрямовують до державного бюджету. Під час війни має бути пріоритет у спрямуванні державних коштів і це – оборона держави.

В області триває епідемічний сезон грипу та ГРВІ. Показники не перевищують рівень епідпорогу. Ситуація на Черкащині щодо захворюваності на гепатит А залишається стабільною і контрольованою. Упродовж 10 місяців цього року в області зареєстровано 4 випадки захворювань на вірусний гепатит А проти 9 за аналогічний період минулого року.

Цими вихідними усі згадували про деокупацію Херсону. Рік, як на площі в центрі міста знову замайорів синьо-жовтий стяг. Проте херсонці досі щодня знаходяться під терором. Деякі населені пункти знаходяться усього лише на відстані близько 2 кілометрів від російських позицій. Давайте бути уважнішими до людей з деокупованих територій, які переміщені у більш мирні міста і села, аби давати їм змогу відчувати, що вони «свої».

Продовжуємо розвивати реабілітаційні спроможності у нашому районі. Перевіряємо та вдосконалюємо роботу вже наявних відділень та центрів для відновлення військових, а також шукаємо можливості для створення нових.

Станом на 06.11.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 938, з них: у Черкасах – 25 225, Смілі – 6 594 та у Каневі – 3 828 особи.

Наші військові потребують допомоги кожного дня. Про це не можна забувати. Щодня, щохвилини на лінії зіткнення з ворогом бійці ціною власного життя вибиває «непроханих гостей» з нашої країни.

Пам’ятаймо – в єдності наша сила!

Telegram:t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *