09.11.2023      107      0
 

У Черкаській РВА відбулося навчання з головами громад району на тему: « Створення та модернізація місцевих автоматизованих системи централізованого оповіщення»


Оповіщення – це своєчасне доведення до населення інформації про загрозу виникнення або виникнення надзвичайної ситуації.

За головування Валерія Бандурко начальниці Черкаської районної військової адміністрації відбулося навчання з головами територіальних громад на тему: « Створення та модернізація місцевих автоматизованих системи централізованого оповіщення».

Враховуючи важливість цього питання участь у навчанні узяли представники кожної із 26 громад Черкаського району, керівники структурних підрозділів Черкаської районної державної адміністрації, представники Центрального міжрегіонального управління Укртрансбезпеки в Черкаській області, Департаменту цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Черкаської ОДА, міські та сільські голови, керівники структурних підрозділів з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування району.

Органи управління цивільного захисту зобов’язані надавати населенню через ЗМІ оперативну та правдиву інформацію. Від того, наскільки вона зрозуміла та наскільки швидко доведена до людей, буде залежати їх безпека, здоров’я та життя.

Забезпечення сталого функціювання новітньої системи, яка забезпечить оповіщення населення є життєво необхідним в умовах воєнного стану.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *