30.10.2023      121      0
 

Щотижнева апаратна нарада Черкаської районної військової адміністрації


Відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів за заступників голови Черкаської районної військової адміністрації.

Присутні доповіли про проведені роботи у підпорядкованих структурах за минулий період та окреслили плани роботи на поточний тиждень.

Цими вихідними нашу область накрив шквальний вітер, який створив чимало неприємностей у районі. Силами надзвичайників оперативно ліквідовано наслідки негоди.

Наразі у районі очно працюють 98,8% загальноосвітніх закладів та 88,6% дошкільних закладів освіти. Працюємо аби досягти показника 100%.

Також цього тижня відбудеться засідання новоствореної ради ВПО, де буде обговорено організаційні питання роботи ради та питання спільної координації зусиль для поліпшення становища внутрішньо переміщених осіб у Черкаському районі.

Станом на 30.10.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у Черкаському районі становить 53 912, з них: у Черкасах – 25 157, Смілі – 6 596 та у Каневі – 3 834 осіб.Не зупиняємо у допомозі нашим Силам оборони.

Підсилюємо усім необхідним: автомобілі, військове приладдя, продукти харчування, засоби гігієни та інше.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *