20.10.2023      190      0
 

Відбулося засідання обласного оперативного штабу щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2023-2024 року


У Черкаській районній військовій адміністрації відбулося засідання обласного оперативного штабу щодо підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2023-2024 року.

Засідання відбулося під головуванням заступника голови Черкаської ОДА Царюка Антона Олександровича. Участь у засіданні взяли: начальниця Черкаської РДА Бандурко Валерія Олегівна, голова Черкаської районної ради Василенко Олександр Ігорович та перший заступник голови Черкаської РДА Хоменко Роман Миколайович, директор Департаменту будівництва Черкаської ОДА Євмина Ростислав Борисович, заступник директора Департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства Департаменту будівництва Черкаської ОДА Подкопаєва Алевтина Вікторівна.

До оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду увійшли представники комунальних підприємств критичної інфраструктури, відповідних департаментів, комунальних підприємств  обласної власності, які відповідають за подання водопостачання і тепла для населення. Також залучені голови кожної територіальної громади Черкаського району.

Аби бути максимально готовими до можливих блекаутів громади мають запаси для забезпечення роботи твердопаливних котелень, а об’єкти критичної інфраструктури забезпечені альтернативними джерелами енергії. У нашому районі облаштовані «Пункти незламності».

-Вкотре засвідчуюсь на скільки важлива комунікація між структурами, небайдужість та згуртування довкола спільної проблеми. Маємо працювати злагоджено та оперативно. Так пройти зиму буде легше, – каже очільниця району Валерія Бандурко.

Ніхто не може дати гарантію щодо стабільності опалювального сезону 2023-2024 року допоки поруч з нами межує країна-агресор. Проте кожен має зробити усе, що в його силах, аби бути готовим до найгірших сценаріїв заздалегідь.

Telegram: t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *