18.10.2023      97      0
 

Один з напрямів роботи комісії з питань захисту прав дитини у Черкаській РВА


Комісія у справах дітей – це часто боляче. Нестерпно боляче від того, скільки вже цим маленьким довелося пережити. Однак, буває і багато радісних моментів. Наприклад, коли дитині, яка не знала, що таке сімейний затишок і любов батьків,  знаходять люблячу родину, а малеча віднаходить в собі сили забути увесь жах попередніх років, починає любити дім і вірити рідним.

Кожна така комісія – це чиєсь життя і величезна відповідальність. Кожне рішення на таких комісіях приймається на користь дитини.

Часто зустрічаються діти, які з ряду підстав при живих батьках потрапляють у складні життєві обставини. Такі діти потребують уваги й підтримки з боку держави, свідомих та небайдужих громадян. Ось цим і займається служба у справах дітей. Для цього і  проводяться такі комісії. Кожна дитина і кожна сім’я  – це індивідуальність і окремий живий організм. Тому кожне питання розглядається протягом певного часу, аналізуючи усі складові кожного випадку і, залучаючи відповідних спеціалістів.

-Захоплюйтеся своїми дітьми, будьте самі дітьми поряд із ними, розмовляйте із ними, вислуховуйте їхню думку навіть тоді, коли вам це здається не важливим – це важливо для них. Адже саме ви їхній Всесвіт, – наголошує очільниця району Валерія Бандурко.

Telegram: t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *