16.10.2023      116      0
 

Щотижнева координаційна апаратна нарада


Щопонеділка під керівництвом начальниці Черкаської районної військової адміністрації, Валерії Бандурко разом із керівниками структурних підрозділів відбувається координаційна апаратна нарада, на якій планується робота та обговорюються поточні справи Черкаського району.

Сьогодні триває 600-тий день нашої боротьби. 600 днів ми показуємо світу свою незламність, а ворог безжально і навмисно продовжує завдавати лиха всьому українському народу.

Дехто більше не повернеться до власного будинку, адже його зруйнував ру*ькій мір, дехто змінив своє життя на 360 градусів, замінивши улюблену серцю справу на військову, аби обороняти державу, дехто більше ніколи не обійме свого коханого, батька, брата, дружину, доньку, бо їх забрала війна.

Усі ми втратили щось за ці 600 днів, проте й віднайшли чимало і відкрили у собі нове: нові сенси, цілі, вміння триматися та підтримувати. Ми виявились сильнішими, ніж нас вважали. Ми не маємо права опускати руки тут, в тилу, бо там, на лінії зіткнення з ворогом, наші хоробрі захисники важко працюють тримаючи і виборюючи кожен сантиметр нашої Батьківщини.

Сьогоднішня апаратна нарада була повністю побудована на підтримці обороноздатності нашої Держави.

Важливими питаннями були і залишаються оборонні цілі, облаштування укриттів, соцзахист та поліпшення бази медзакладів. Маємо плюс два укриття у  дошкільних навчальних закладах Черкаського району.

В області створюють робочу групу «Прозорість та підзвітність», до складу якої входять, зокрема, й представники правоохоронних органів. Основна задача робочої групи – моніторинг тендерів та розгляд звернень про можливі порушення. Бюджетні кошти – це завжди про відповідальність.

Минулого тижня розпочато підключення до тепломережі об’єктів соціальної інфраструктури – лікарні, школи, дошкільні заклади. На цьому тижні в черкаських оселях стане тепліше, розпочинаємо новий опалювальний сезон. За прогнозами Черкаського обласного центру гідрометеорології, розпочинається холодний період року.

«Пункти незламності» у районі працюють в штатному режимі, усі охочі громадяни можуть звернутись, за потреби, у спеціально облаштовані місця під час довготривалих відключень світла.

Ситуація у районі щодо внутрішньо переміщених осіб стабільна й без суттєвих змін. Всього – 53 708 осіб, з них: у м. Черкаси – 25071, м. Сміла – 6591 і м. Канів – 3837 осіб.

Не забуваймо підтримувати військових! Пам′ятаймо кому ми завдячуємо кожного дня! Закликаємо підтримувати збори, допомагати словом й не ховати очей, коли у натовпі бачите військового.

Не нехтуймо сповіщеннями про тривогу! Вдалого й продуктивного всім тижня!

Telegram: t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *