10.10.2023      87      0
 

Координаційна нарада Черкаської районної військової адміністрації


Начальниця Черкаської районної військової адміністрації, Валерія Бандурко разом із керівниками структурних підрозділів вивчають поточні питання району та планують тиждень щопонеділка на координаційній нараді.

-Я завжди починаю з головного. З підтримки армії України. На цьому тижні запланована передача авто, рацій та старлінка для однієї з бойових бригад. Нагадую, що війна тут! У нас в Україні, в кожному місті, селі… Десь у семи або восьми годинах від Черкас, якщо їхати автомобілем. Там життя інше. Там люди у пікселі чітко усвідомлюють, що від їх роботи залежать їхні та наші з вами життя. Якщо хочете миру – допомагайте Силам оборони України! – сказала Валерія Олегівна.

Обговорено питання, що вносилися на Конгрес місцевих та регіональних влад за результатами якого Черкаська РВА отримала чіткі доручення. Розпочато роботу над виконанням поставлених завдань.

Нині спостерігається похолодання на всій території України, а отже – старт опалювального сезону не за горами. Процес підключення центрального теплопостачання зазвичай триває кілька днів, і першими на черзі –  навчальні заклади та медичні установи, далі – житловий сектор. Наразі триває перевірка готовності шкіл та дитячих садочків у районі до старту опалювального сезону.

У громадах району ключовим залишається питання укриттів для населення, готуються певні рекомендації для голів громад задля забезпечення відповідними спорудами цивільного захисту населення. Безпека понад усе!

У районі працюють “Пункти незламності”, тому за умов довготривалого відключення електропостачання через атаки агресора, усі охочі зможуть зігрітися, підзарядити мобільні пристрої для зв’язку з рідними та отримати необхідне.

На Херсонщині в межах проєкту «Пліч-о-пліч» триває відбудова підшефної нами Іванівки. Загальними зусиллями вже відремонтовано понад 40 будинків.

Ситуація у районі щодо внутрішньо переміщених осіб без особливих змін, загальна кількість – 53653 особи, з них: у Черкасах – 25017, Смілі – 6606, Каневі – 3833.

За час повномасштабного вторгнення ворог вчинив чимало звірства, багато трагедій закарбується в пам′яті українського народу, чого лише вартує історія про с. Гроза, що на Харківщині.

Віримо! Допомагаємо! Перемагаємо!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *