02.10.2023      115      0
 

Відбулась апаратна нарада із керівниками структурних підрозділів


Відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів районної військової адміністрації.

Засідання розпочалось з приємного – з привітань колективу з Днем захисника та захисниці України. Подяка усім, хто наближає своїми діями нашу Перемогу! Кожен важливий!

Під час наради було обговорено стан поточних справ та визначено вектор руху на цей тиждень.

З жовтня відновили свою роботу пункти незламності. Цьогоріч район відповідально готується до можливого довготривалого знеструмлення через атаки країни-агресора, тому усі локації обладнані світлом, теплом, зв’язком, питною водою та рештою необхідного.

Вересень 2023 видався напрочуд теплий, проте очікується похолодання та зміна погодних умов відповідно до пори року. Триває аналіз готовності навчальних і дошкільних закладів району до опалювального сезону, аби діти мали змогу навчатись в комфортних умовах.

Колектив Черкаської районної військової адміністрації привітав Валерію Бандурко з нагоди Дня захисника і захисниці.

-Приємно, коли твою роботу помічають й гідно оцінюють. Вдячна колективу за привітання з нагоди Дня захисника і захисниці. Горда нести звання захисниці Черкаського району, – сказала Валерія Олегівна.

Ситуація у районі щодо ВПО: загальна кількість – 54 165 осіб. У Черкасах наразі проживають 24 952, у Смілі – 6 643 та  Каневі – 3 842 осіб.

Не забуваймо про власну безпеку,  не нехтуймо сигналами повітряної тривоги! Кожному вдалого тижня!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *