25.09.2023      103      0
 

Відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів районної військової адміністрації


Робочий тиждень Черкаської районної військової адміністрації розпочався з апаратної наради із керівниками структурних підрозділів районної військової адміністрації.

Минулий тиждень був стресовим для усіх, ворог завдав руйнувань Черкасам. Необхідність якісних споруд цивільного захисту є запорукою безпеки громадян.

Цього тижня особливу увагу буде приділено перевірці укриттів закладів освіти, тих, які вже функціонують та тих, які знаходяться на стадії ремонту. Заплановано робочі візити у декілька громад району.

У рамках проєкту «Пліч-о-пліч» продовжується відбудова Іванівки, що на Херсонщині. Наш Черкаський район відремонтував вже понад тридцять будинків, у які повернулися сімʼї.

Під час наради було заслухано керівників структурних підрозділів й окреслено план роботи на наступний тиждень. Кожен підрозділ має над чим працювати.

Незмінним пунктом роботи є допомога військовим, які щодня виборюють свободу для нас. Пам′ятаймо про це!

Ситуація у районі щодо внутрішньо переміщених осіб без особливих змін, загальна кількість – 54100 осіб, з них: у Черкасах – 24901, Смілі – 6609, Каневі – 3848.

У тому, що ворог підступний ми переконуємось щодня, тому начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко закликає не нехтувати сигналами тривоги!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *