18.09.2023      140      0
 

Відбулась щотижнева апаратна нарада


Відбулась щотижнева апаратна нарада районної військової адміністрації за участі начальниці РВА, заступників голови та керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації.

У ході засідання було обговорено низку актуальних питань життя району. Серед них не втрачає своєї актуальності питання забезпечення якісними й надійними спорудами захисту цивільного населення та облаштування пунктів незламності.

У районі збільшується кількість шкіл, які працюють не лише дистанційно. За минулий тиждень маємо + 3 навчальні заклади, діти яких матимуть змогу здобувати знання у форматі очно/змішано.

Дуже важливою є тема реабілітація наших військових, які повертаються з фронту, їх адаптація в мирне життя. Одним з таких етапів є створення платформи «Черкаський вимір», де зібрано й упорядковано всю необхідну для ветеранів інформацію.

Українські військові сьогодні роблять надзусилля для того, аби ми у мирних містах мали змогу працювали, навчатись і просто жити. Наша з вами задача підтримувати їх та допомагати.

Станом на 18.09.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у районі – 53 730 осіб, з них: у Черкасах – 24872, Смілі – 6628, Каневі – 3857.

Працюємо й наближаємо нашу Перемогу! Разом сильніші!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *