29.08.2023      172      0
 

Черкаський район пліч-о-пліч з усією Україною продовжує відновлювати деокуповану Херсонщину


Все більше громад району, депутатів та небайдужих людей особисто своєю працею приєднуються до відновлення. Цього разу до підшефної Іванівки разом із начальником Черкаської РВА Валерією Бандурко приїхали: Червонослобідська, Медведівська, Городищенська громади та депутати Кам’янської міської ради.

Вирушали о третій ночі у складі пʼятьох легкових авто і однієї вантажівки із будівельними матеріалами. Цей візит був досить насиченим на емоції. Обов’язково все покажемо поступово.

Вже майже два місяці Черкаський район пліч-о-пліч з усією Україною продовжує відновлювати деокуповану Херсонщину.

Що таке проєкт “Пліч-о-пліч” на Херсонщині зараз?

Це люди, обʼєднані однією метою. Це жителі, які ще два місяці тому не дуже вірили у допомогу, а зараз зустрічають нас обіймами та солодкими херсонськими кавунами. Це села, в яких спілкуються виключно українською. Це постійна робота ДСНС України, які займаються розмінуванням як приватного сектору, так і всієї інфраструктури. Херсонщина зараз – це частина зраненої України, яка поступово відновлюється.

Головна мета проєкту “Пліч-о-пліч” – підтримати українців, відродити те, що спаплюжив ворог.

-Людям, які пережили пекло окупації, допомагаємо всією країною. Це важливо, друзі. Якщо є охочі доєднатися, пишіть мені в особисті. Ми єдині. Ми дома. Херсонщина також дома,- зауважила очільниця району.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *