25.08.2023      157      0
 

“Наша держава завжди була країною сильних людей, які сумлінно працюють заради майбутнього”,-Валерія Бандурко


З нагоди відзначення Дня Незалежності України, начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко мала за честь нагородити грамотами Черкаської районної військової адміністрації людей, які щодня роблять усе для того, щоб перемога настала швидше – військовослужбовців та волонтерів.

За особистий вагомий внесок та активну життєву позицію в утворенні ідеалів милосердя, гуманізму і доброчинності та з нагоди Дня Незалежності України почесною грамотою очільниця району відзначила дружній і вірний колектив Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Валерія Бандурко висловила вдячність за надійне плече підтримки, яке вони надають Черкаському району і не тільки.

-Людину з великим і добрим серцем, волонтера за покликанням – Костянтинова Григорія Григоровича. Дякую за незліченні дні і ночі, за ваші сили, які ви віддаєте на допомогу у наближенні миру,-зазначила начальник РВА.

І звісно, наші захисники. Сильних духом і тілом. Люди, які не на словах знають, якою ціною дається нашій державі свобода. За сумлінне та самовіддане виконання військових обов’язків, якісні виконання службових бойових завдань грамотами Черкаської РВА відзначені військовослужбовці однієї із військових частин.

Вдячність кожному за сумлінне виконання обов’язків та плідну роботу на благо Черкаського району та країни в цілому.

Щира вдячність за квіти представникам Червоного Хреста.

Зі святом, українці!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *