24.08.2023      208      0
 

“З кожною нашою зустріччю військові стають для мене все ріднішими”,-Валерія Бандурко


Як зазначила начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко це б мало бути офіційне привітання до Дня Державного Прапора та Незалежності України та з кожною такою зустріччю військові стають все ріднішими. Так сталося і цього разу.

Щиро, відкрито, із неймовірними посмішками – так привітала очільниця району сили оборони із прийдешніми державними святами. Відзначила почесними грамотами та подяками Черкаської районної військової адміністрації: добровольче формування територіальної громади, військовослужбовців Національної гвардії України та працівника служби судової охорони.

-Наші надзвичайні, мужні захисники, нехай ця сила духу, що є у вас завжди допомагає і надає ще більшого спонукання до скорішої Перемоги, щоб могутність синьо-жовтого стяга показувала вам вірний і безпечний шлях,-зауважила начальник РВА.

Кожен захисник – це надлюдина, яка робить все можливе для захисту наших життів, щоб ми жили під мирним небом.

Валерії Бандурко неймовірно приємно і водночас неочікувано було отримати від бійців подаруночок – невеличкий нагрудний прапор України одного із захисників. Тепер це буде її амулет-щастя. Висловила слова вдячності за таку цінну річ!

Щирі вітання зі святом кожному! Мирній Україні – бути!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *