21.08.2023      154      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко проговорила із представниками структурних підрозділів на апаратній нараді про головне у Черкаському районі станом на сьогодні.

-Сміла.Відповідні служби роблять усе необхідне, для того, щоб відновити водопостачання.На жаль, неможливо так швидко заповнити резервуари, щоб створити потрібний тиск у системі,- зазначила очільниця району.

Деталі від міської влади міста Сміли, як відбуватиметься водопостачання:

Для мешканців мікрорайону Богдана, що вчора так і не отримали воду у квартирах, організований підвіз води. Бочки стоять на вже визначених місцях:

біля “Укрпошти”,

біля “АТБ”. Графіки подачі води на сьогодні, 21 серпня:

о 18:00 годині подається вода на мікрорайони РПЗ, Шевченка, КУТ, Богдана Хмельницького (до стадіону “Локомотив” знизу).

Зупиняється– о 23:00 годині.

З 18:00 години запускається подача води на 53 мікрорайон (від стадіону “Локомотив” до вул. Кармелюка).

Відключається о 23:00 годині.

У навчальних закладах району на завершальному етапі роботи з улаштування сховищ, укриттів для учасників освітнього процесу.

Як зауважила начальник РВА захист населення, дорослих та дітей – пріоритет у роботі. Усі укриття мають бути комфортними, облаштованими та з цілодобовим доступом. У Черкаському районі наразі більшість укриттів відповідають сучасним вимогам. Решту локацій безпеки потрібно невідкладно довести до ладу. Про це щоразу наголошується при спілкуванні з головами громад.

Валерія Бандурко представила колективу нового керівника управління соціального захисту населення Черкаської районної державної адміністрації, ним став Олександр Іванов.

У районі зберігається незначна тенденція до зменшення кількості внутрішньо переміщених осіб в населених пунтках Черкаського району. Станом на 21.08.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО у районі – 54159 осіб, з них: у Черкасах – 24670 осіб, Смілі – 6667, Каневі – 3884.

-Загалом, цей тиждень є дуже насиченим, враховуючи підготовку до навчального року, відзначення державних свят і запланованої робочої поїздки на Херсонщину. У нас один шлях – Перемога!,-наголосила начальник Черкаської РВА.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *