21.08.2023      220      0
 

Черкаський район попрощався з захисниками України


У Черкаському районі навіки попрощалися і провели в останню земну дорогу воїнів, які героїчно захищали нашу землю.

У Черкасах попрощалися з воїном Валерієм Куликом.

Кулик Валерій Олегович, 1988 року народження, сапер механізованого батальйону. Його життя обірвалося під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Валерій Кулик отримав поранення несумісні з життям наїхавши на протитанкову міну.

У Смілі назавжди в останній путь провели солдата Сергія Зенича.

Зенич Сергій Віталійович, 1999 року народження, механік відділення технічного забезпечення. Загинув внаслідок ракетного обстрілу.

У Городищі в останній путь провели захисника Віталія Турукіна.

Турукін Віталій Олександрович, 1979 року народження, віддав життя за Україну. Зустрічати воїна на щиті вийшли жителі громади та рідні.

У Чигирині навічно попрощалися із солдатом Ярославом Верченком.

Верченко Ярослав Валентинович, 1995 року народження, воював за свободу і незалежність України. Захищав рідну землю на Бахмутському напрямку, Донецька область.

У Корсунь-Шевченківській громаді непоправна втрата,прощання з Михайлом Альбіним.

Альбін Михайло Олексійович, 1998 року народження, сержант, прикордонник. 18 липня отримав множинні осколкові поранення під час відбиття ворожого збройного нападу. Пройшов декілька складних операцій. Перебуваючи на реабілітації, Михайло все одно прагнув якнайшвидше повернутися до своїх побратимів та стати на захист нашої Батьківщини. 17 серпня 2023 року відважне серце захисника зупинилося назавжди…

У Мліївській громаді назавжди попрощалися із захисником Анатолієм Дичко.

Дичко Анатолій Васильович, єфрейтор, загинув 7 серпня 2023 року, під час виконання бойового завдання на Куп’янському напрямку, Харківської області.

Ми ніколи не звикнемо до таких болючих втрат. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким воїнів. Низький уклін і подяка за захисників! Завдяки таким, як вони, ми живемо у спокої.

На жаль, Герої вмирають.

Нехай їхні душі знайдуть вічний спокій.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *