18.08.2023      124      0
 

Пліч-о-пліч долаємо наслідки російського терору на Херсонщині


Як зазначила начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко, нещодавно відбулася зустріч із головами громад Черкаського району, саме для обговорення спільної допомоги жителям Херсонщини .

Ініціатива «Пліч-о-пліч» покликана на те, аби допомогти місцевим жителям відновити свої населені пункти, які зруйнували російські окупанти.

-До проєкту залучені небайдужі громадяни країни та органи місцевого самоврядування з усієї України. Звісно, що громади Черкаського району не лишаються осторонь біди, яку приніс на нашу землю окупант,- зауважила очільниця району.

Уже понад місяць у селі Іванівка працюють бригади із міста Корсунь-Шевченківський, Сміла та Чигирин.

Також нещодавно бригади з Червоної Слободи, Камʼянки, Степанків, Медведівки та Городища відвідали Херсонщину та зробили усі необхідні заміри по обʼєктах, які будуть робити, щоб люди мали змогу в осінньо-зимовий період жити у своїх домівках безпечно. Першочергово виконуються роботи із відновлення дахів та встановлення нових пластикових вікон.

Фінансування відновлення населених пунктів Херсонщини здійснюється за кошти обласних і місцевих бюджетів та за підтримки волонтерів і бізнесу з різних громад України.

Як додала начальник РВА, вкотре вдячність всім, хто долучається до важливої місії – пліч-о-пліч відновити деокуповані території нашої країни! Вдячність підприємцям, будівельникам, волонтерам та громадам Черкаського району, які підтримують цю ініціативу.

Відбудуємо пліч-о-пліч!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *