14.08.2023      109      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко традиційно, у понеділок, разом із керівниками структурних підрозділів Черкаської районної військової адміністрації проаналізували актуальні робочі питання.

З початку нового навчального року триває підготовка до роботи закладів освіти. Щодня у комунікації з головами громад з цього питання. Головне під час навчання та роботи – це життя та здоров’я учасників освітнього процесу, тому перша вимога – це їхня безпека.

Сільськогосподарські та фермерські господарства району продовжують жниво-збиральні роботи. Погодні умови сприяють. Аграрії Черкащини вже зібрали перший мільйон тонн зерна. Нині жнива на Черкащині тривають.

Херсонщина залишається на постійному контролі. Деокуповані та затоплені території внаслідок підриву російськими військовими Каховської ГЕС потребують допомоги. Цього тижня працівники Черкаської РВА на ротаційнійній основі рушають допомагати людям, оселі яких зазнали руйнувань.

Загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО у районі є – 54166 осіб, з них: у Черкасах – 29747 осіб, у Смілі – 6708, у Каневі – 3902.

-Війна триває, наші військові захищають кожного з нас, нашу державу та українську ідентичність, на частині територій ведуться бойові дії, і здійснюються бомбардування та обстріли всієї території України. Допомога нашим силам оборони є пріоритетним завданням,-зауважила очільниця району.

Рівень небезпеки ракетно-дронових атак залишається високим. Не ігноруймо сповіщення про тривогу!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *