07.08.2023      139      0
 

У Черкаській РВА відбулася щотижнева апаратна нарада


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко на початку робочого тижня, на щотижневій апаратній нараді разом із керівниками структурних підрозділів спланували роботу, обговорили та проаналізували стан виконання завдань.

-Для багатьох із нас ці вихідні були не із найспокійніших… Ворог не припиняє терор мирного населення нашої країни. Силами оборони України на Черкащині було знищено ракету, уламки якої впали у воду. Друзі, усі ми маємо розуміти, що основним завданням зараз повинна бути допомога військовим. Адже вони – наш щит!-зауважила очільниця району.

Пріоритетним була і залишається допомога Херсонщині. Черкаський район долучився до проєкту ініційованого Президентом України «Пліч-о-пліч». Триває допомога по відбудові домівок херсонців, які зруйнував окупант. Минулого тижня заступник начальника Черкаської РВА Богдан Солошенко разом із головами деяких громад укотре відвідали село Іванівку, що на Херсонщині. Тож, на сьогоднішній нараді Богдан Миколайович поінформував про стан робіт, які вже проводяться і розповів про нові об’єкти. Вдячність кожному, хто долучається до дійсно важливого для рідних херсонців проєкту відбудови.

Жнива на Черкащині продовжуються. Аграрна кампанія зі збору зернових культур майже завершена, зібрано вже близько 95%. Сільськогосподарські товаровиробники дозбирують пшеницю. На жаль, не обійшлося без надзвичайних ситуацій. Цими вихідними на полях, що у межах Черкаського району сталося дві пожежі.

Офіційно у Черкаському районі зареєстрованих ВПО (внутрішньопереміщених осіб) – 53 734, із них: у Черкасах – 30 700, у Смілі – 6 698 й у Каневі – 3 893 особи.

Спільно із головою Черкаської районної ради Олександром Василенком та Черкаською районною радою в планах – відкриття хабу підтримки захисників. Їх емоційний стан, соціальна адаптація дуже важливі для нормального подальшого життя військовослужбовців та їх сімей.

Бережімо себе та Україну! Працюємо.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *