02.08.2023      120      0
 

Зустріч із Анною Донець, регіональною представницею офісу Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин


Нещодавно начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко провела зустріч із Анною Донець, регіональною представницею офісу Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин.

Ця неймовірна жінка допомагає рідним військових, про яких тижнями, а то й місяцями немає жодних звісток відшукати хоч якусь інформацію про них, радить куди краще звернутися, який перелік документів зібрати та куди їх подати.

Якщо одним реченням – завдання пані Анни допомогти сім’ям зниклих військових.

Вона, як ніхто, розуміє через що проходять рідні зниклих бійців, адже свого часу пройшла через ці трагічні обставини щодо пошуку власного чоловіка, який захищав Україну. Сама відчула і пережила ці страшні моменти. Нині ж вона підказує людям, як діяти в подібних ситуаціях.

На жаль, реалії нашого сьогодення такі, що люди зникають у регіонах, де ведуться активні бойові дії.

Анна розповіла, що їх завдання – проконсультувати родини, куди їм звернутися, що зробити, які заяви написати та які документи необхідно мати.

У випадку якщо стає відомо про загибель військового, Уповноважений з питань осіб Олег Котенко приймає особисту участь у пошуку та поверненні тіл наших полеглих героїв…

Під час спілкування було домовлено про співпрацю, а саме: про проведення зустрічей із родичами безвісти зниклих військових. Перша така зустріч запланована вже на наступному тижні.

З дозволу Анни додаємо її контактний номер телефону для зв’язку: 098-024-24-37.

Щоб не було в нашому житті ми – вистоїмо! Дякуємо усім не байдужим!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *