27.07.2023      190      0
 

“ДСНС – неначе військові, тільки без зброї”,- Валерія Бандурко


На запрошення Анатолія Кобка, начальника Черкаського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області, полковника служби цивільного захисту. Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко, мала можливість познайомитися і поспілкуватися із рятувальниками.

Очільниця району поспілкувалася із рятувальниками про те, як в умовах війни працює їх структура. Неймовірно приємний і дружній колектив на чолі із гідним керманичем, які провели чудову екскурсію і, принагідно, нагадали правила безпеки.

ДСНС – неначе військові, тільки без зброї. Вони герої в тилу. Наші надзвичайники. З початком повномасштабної війни працівники ДСНС здійснюють більше виїздів на ризиковані та фізично виснажливі завдання. Підрозділи ДСНС не тільки гасять пожежі, а й розбирають завали, евакуюють людей із зони бойових дій, займаються розмінуванням на деокупованих територіях нашої країни та організовують “Пункти незламності”.

-Наша реальність постійно ставить нові вимоги не лише перед рятувальниками, а й перед цивільним населенням. Знати і пам’ятати правила безпеки зараз надважливо для вашого життя і життя тих, хто вас оточує,- зауважила начальник Черкаської РВА.

Не забуваймо дякувати усім нашим захисникам!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *