24.07.2023      136      0
 

Кожна дитина має жити в турботливій сім’ї


Службою у справах дітей Черкаської РВА продовжується контроль за станом утримання, виховання та навчання дітей, влаштованих до вказаних сімейних форм виховання.

Наразі в сільських громадах Черкаського району функціонує 15 прийомних сімей та 6 дитячих будинків сімейного типу, до них влаштовано 70 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Такі завдання поставлені перед службою у справах дітей районної державної адміністрації.

Завідувач сектору з питань усиновлення, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, райдержадміністрації Зоя Баранюк, головний спеціаліст сектору служби у справах дітей райдержадміністрації Марія Задорожня здійснили виїзд на територію Балаклеївської територіальної
громади, відвідали 3 прийомні сім’ї.

З того, що було побачено, почуто від батьків та дітей, зроблено висновок: діти тут зростають в гарних житлово-побутових умовах, в атмосфері добра, взаємодопомоги, любові та поваги між усіма членами родини.

Працівники служби поцікавились проблемами та потребами родин,
надали різного роду консультації. Взято до уваги побажання дітей та батьків, направлені на вирішення тих чи інших важливих питань.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *