06.07.2023      108      0
 

У Черкаському районі проведено круглий стіл та індивідуальні консультації для бізнесу


05 липня у м. Корсунь-Шевченківський Черкаського району у межах ініціативи „Стійкість ділової активності українського бізнесу“ з метою підтримки суб’єктів підприємницької діяльності регіону проведено круглий стіл та індивідуальні консультації для бізнесу.

Захід реалізовано Мережею центрів інформаційної підтримки бізнесу за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні у рамках проекту „Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу“, що фінансується Міністерством економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччина (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW). Виконавчим партнером компоненту в рамках Мережі ЦІПБ є Business People Club.

У заході взяли участь голова ГО „Патріоти рідного краю – Україна“ Юрій Романча, помічник депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка, радник голови Черкаської обласної ради Наталія Старікова, директор департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної військової адміністрації Роман Карманнік, директор ТОВ „НВФ „Урожай“ Олександр Воскобойнік, керівництво Корсунь-Шевченківської міської ради, представники Черкаської районної військової адміністрації та Черкаської районної ради, суб’єкти підриємницької діяльності та консультанти з бізнесу.

Під час круглого столу відбувся діалог бізнесу із органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, обговорили проблемні питання для покращення умов з ведення бізнесу в регіоні.

Представники бізнесу отримали індивідуальні консультації з широкого кола питань: стратегічне планування і операційне управління; маркетинг; побудова особистого бренду; жіноче лідерство; формування стратегії продажів компанії; телефонні продажі; менеджмент та лідерство; грантрайтинг; оподаткування фізичних і юридичних осіб, виявлення податкових ризиків; реєстрація фізичних, юридичних осіб; ділові переговори; формування результативної команди; підбір і навчання персоналу та інше.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *