03.07.2023      295      0
 

У Черкаському районі попрощалися з захисниками України, які загинули за Батьківщину


У Черкасах у останню путь провели Івана Баса, Романа Вітряка, Валерія Лимаренка, Едуарда Білого, Владислава Биканова, Євгена Овсієнка, Сергія Єрьоміна.

Бас Іван, йому було 26 років, старший лейтенант, служив у одній з військових частин на посаді заступника командира з морально-психологічного забезпечення. Загинув минулого року в Херсонській області.

Вітряк Роман, йому було 39 років, солдат, служив на посаді номера обслуги механізованого батальйону. Загинув 19.06.2023 у запеклому бою з противником на Донеччині.

Лимаренко Валерій, йому було 49 років, старший сержант, служив командиром у мінометній батареї однієї з військових частин. Загинув 19.06.2023 у запеклому бою з противником на Донеччині.

Білий Едуард, йому було 48 років, служив командиром відділення протитанкових керованих ракет. Життя мужнього воїна обірвалося на Луганщині під час виконання бойового завдання.

Биканов Владислав, мало б виповнитися 23 роки, старший лейтенант, служив помічником начальника зв’язку відділення зв’язку окремої механізованої бригади. Загинув 24.06.2023 під час виконання службових завдання у Запорізькій області.

Суховій Артем, йому назавжди 22 роки, бойовий медик штурмового батальйону, врятував не одне життя. Загинув 27.06.2023 на Донеччині.

Прощання з Артемом відбудеться 4 липня у вівторок о 9:30 на площі Слави біля Свято-Троїцького собору.

Овсієнко Євген. Йому було 37 років. Загинув 13.06.2023 під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини на території Луганської області.

Єрьомін Сергій. Йому було 27 років. Оператор десантно-штурмового взводу. Загинув у запеклому бою з противником на Луганщині.

У Смілі в останню путь провели старшого солдата Геннадія Тарасова та старшого лейтенанта Олександра Білопольського.

Тарасов Геннадій Миколайович, 1978 року народження, старший солдат, старший стрілець-оператор механізованого відділення механізованого батальйону. Загинув 25.06.2023 в Донецькій області.

Білопольський Олександр Анатолійович, 1974 року народження, захищав нашу державу у складі інженерно-саперного взводу. Був начальником зв’язку-командиром взводу зв’язку. Помер у шпиталі.

Степанецька громада попрощалася з двома військовими – Сергієм Пісковим та Богданом Шевченком.

Пісковий Сергій Петрович, 1970 року народження, головний сержант, командир танка взводу танкового батальйону. Загинув 24.06.2023 в Донецькій області. Похований в селі Беркозівка.

Шевченко Богдан Васильович, 1992 року народження, уродженець села Голяки, командир бойової машини. Загинув 19.06.2023 під час виконання бойових завдань у Донецькій області.

Нехай душі загиблих знайдуть вічний спокій…

Вічна пам’ять!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *