30.06.2023      703      0
 

На Черкащині 118 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ відзначила свій молодий ювілей – 5-ту річницю від Дня створення


Сила і міць Черкащини. Гідний опір російським окупантам на фронті. 118 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ сьогодні відзначає п’ять років із дня заснування.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко привітала командування та особовий склад з нагоди Дня створення бригади.

-На урочистому заході зібралися люди зі спільними цілями. Рада бути поруч із вами – справжніми патріотами своєї Батьківщини, нашими захисниками! Ви стали непробивною стіною для окупанта. Ви залишили свої мирні професії, свої родини, щоб дати гідну відсіч російській навалі та продовжуєте гідно із честю нести свою службу,- зауважує очільниця району.

– Зараз усією Україною ми пишемо її нову історію, – відзначив начальник ОВА Ігор Табурець. – Це історія боротьби та незламності, подвигів наших воїнів, героїзму та самовідданості. Нині тероборонівці Черкащини чинять гідний опір російським окупантам на фронті. Ми пам’ятаємо кожного, хто до останнього боровся за країну і повернувся на щиті.

Черкаська районна військова адміністрація у постійній комунікації з 156, 158 та 254 батальйонами. Співпрацює і підтримує у всіх потрібних напрямках.

-Ви — гордість Черкащини, гордість України! Дякую за хоробрість та незламність!,- зазначила Валерія Бандурко.

Вічна слава і пам’ять тим, хто віддав життя за мирне майбутнє нашої Батьківщини.

Слава Черкаській теробороні!

Слава Героям! Слава Україні!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *