26.06.2023      125      0
 

У Черкаській РВА відбулась координаційна нарада


На початку робочого тижня начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

Про головне у Черкаському районі станом на сьогодні.

Захист населення, дорослих та дітей – пріоритет у роботі. Усі укриття мають бути комфортними, облаштованими та з цілодобовим доступом. У Черкаському районі наразі більшість укриттів відповідають сучасним вимогам. Але решту локацій безпеки потрібно невідкладно довести до ладу. Про це начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко щоразу наголошує? спілкуючись з головами громад. Крім того, створення належного простору для навчання офлайн – це спільний фронт максимальної відповідальності для всіх громад.

Щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цього тижня заплановане довлаштування дитини у дитячий будинок сімейного типу. Крім того, передача для встановлення на облік чотирьох дітей, які підлягають усиновленню.

Господарства району розпочинають жниво-збиральні роботи. Перші культури, які підлягають збору – озимий горох та озимий ячмінь. Вживаються заходи для забезпечення пропуску сільськогосподарської техніки у нічний час доби.

Кількість внутрішньо переміщених осіб у Черкаському районі станом на 26.06.2023 – 58209, з них у Черкасах – 28181, Смілі – 6723, Каневі – 3910.

– Дякую волонтерам, які продовжують постачати допомогу. Усе, що отримали, відразу передаємо на громади згідно з потребами, громадським організаціям, які співпрацюють з ВПО, та військовим підрозділам. Гаряча лінія допомоги працює. Якщо потребуєте допомоги – телефонуйте за номерами: 068 277 48 20, 063 051 37 08, 0 4733 2 00 60,- зауважила очільниця району.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *