07.06.2023      107      0
 

У той час, коли російські окупанти підтверджують свій статус терористів, Черкаський район продовжує допомогати потребуючим категоріям


Волонтери Олександр Темноход та Віталій Колісник поповнили районний гуманітарний хаб-склад благодійним вантажем з Італії.

Доставили борошно, джем, овочеву консервацію, каву, рис, печиво, макаронні вироби, дитяче харчування, діабетичне харчування, рідке мило, зубні пасти та щітки, гелі для душу, підгузки для дорослих, медикаменти, тканину та вологі серветки.Збирати вантаж за кордоном допомогали волонтери асоціації «SOS Vesuviana», президент асоціації – Степан Шепічак, і асоціація «S Vincenzo de Paoli», президент асоціації – Lucia Venusto.

Волонтер Сергій Канчуківський доставив гуманітарну допомогу з Польщі.Це – дитячі молочні та овочеві суміші, м‘ясні консерви, рис, гречка, спальні мішки, одяг, взуття, зубні пасти, рідке та тверде мило, гель для прання, дитячий пральний порошок та інші миючі засоби.

Перший заступник голови Роман Хоменко та заступник голови Микола Турик відвантажили для потреб військових, наших земляків на передовій – консервацію м‘ясну та овочеву, молоко, макаронні вироби, каву, печиво, олію, спальники, мило, зубні пасти, пральні порошки.

Вдячні волонтерам за плідну взаємодію!

Все подолаємо! Переможемо!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *