24.05.2023      145      0
 

Військові передали Черкаській РВА бойовий стяг у знак подяки


Начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко отримала в знак подяки бойовий стяг 1-го механізованого батальйону «Чорних запорожців».

Героїчна бригада, завдяки яким відбулося чимало переломних моментів у боротьбі з ворогом. Це люди титани, професіоналізм яких немає ким замінити. Наразі вже більше як пів року вони боронять Вугледарський та Мар‘їнський напрямки.

У знак вдячності за допомогу органів влади у забезпеченні транспортними засобами, тактичним спорядженням, продуктами харчування та іншим необхідним, подарували дуже цінну річ – свій бойовий стяг.

– Хочу зауважити, що ця подяка не лише для мене. Тому що лише завдяки консолідованій співпраці органів влади, бізнесу, волонтерів та активної громадськості вдається вирішувати важливі справи, – відзначила Валерія Бандурко.

Стяг привезли волонтери ГО ” Воля і Право”. Громадська організація з початку повномасштабного вторгнення допомагає Силам оборони та внутрішньо переміщеним громадянам. Очільниця району вдячна за плідну взаємодію!

Слава захисникам і захисницям України!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *