23.05.2023      149      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада


“Пріоритети є незмінними. Боремося за Україну, допомагаємо Силам оборони та громадянам, які постраждали від повномасштабного вторгнення. Наразі маємо запит від військових про потребу у транспортних засобах, квадрокоптерах та тепловізорах”, – Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Прослідковується незначне зростання кількості внутрішньо переміщених громадян. Наразі кількість офіційно зареєстрованих ВПО – 58307 осіб, у тому числі місто Черкаси – 28023, Сміла – 6762, Канів – 3934.

У сільськогосподарських підприємствах завершено посівну кампанію. Триває обробіток ярих культур. Валерія Бандурко, висловлює вдячність кожному аграрію, хто попри воєнні виклики та примхи погоди міцно тримає аграрний фронт.

Підрядними організаціями здійснюється ремонт дорожнього полотна та благоустрій узбіч. Завершено дорожні ремонтні роботи на ділянках автомобільних доріг за напрямками: Первомайське-Березняки-/Р10/, Павлівка-Беркозівка-Мартинівка, /Н16/-Сміла-/Н01/, Канів – Софіївка. Тривають ремонтні роботи на ділянках автодоріг Р10/Р9/ – Черкаси-Чигирин-Кременчук, Шевченкове-Городище-/Н16/, /Р10/-Думанці-Куликівка-Жаботин-Михайлівка, Сміла-Черкаси.

-Разом з громадами працюємо над улаштуванням укриттів у закладах освіти та можливістю забезпечення навчання офлайн, діє профільна комісія,- зазначила очільниця району.

Розпочався Чемпіонат Черкаського району з футболу 2023 року, у якому візьмуть участь дев’ять команд з територіальних громад району. Змагання триватимуть протягом травня-червня-липня і налічують дев’ять турів.

Тримаємо стрій!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *