15.05.2023      122      0
 

Початок робочого тижня у Черкаській РВА розпочався з координаційної наради


Про головне у Черкаському районі станом на сьогодні обговорили перший заступник голови райдержадміністрації Роман Хоменко з керівниками структурних підрозділів РДА.

Внаслідок весняного водопілля найбільш підтопленими залишаються села Хрещатик, Пекарі, Келеберда та Прохорівка. Загалом рівень води поступово знижується. На контролі.

Окремі заклади освіти району планують провести відпочинкову кампанію та мовні табори для учнів влітку цього року. Рішення щодо проведення літньої відпочинкової кампанії ухвалюється у громаді в залежності від можливостей та безпекової ситуації.

У сільськогосподарських підприємствах району завершується посівна кампанія. Наразі аграрії досівають кукурудзу та сою. Триває догляд за озимими культурами.

Спланували проведення засідання містобудівної ради при відділі містубудування та архітектури Черкаської РВА та комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному засідання комісії – розгляд заяви жителів Черкаського району щодо створення на базі їх родини прийомної сім’ї та влаштування до неї дітей, позбавлених батьківського піклування.

Напрацювали план дій щодо проведення “Загальнодержавної інформаційної кампанії з протидії зростанню кількості шахрайств пов’язаних із здійсненням фінансових операцій через Інтернет”, яка спрямована на поліпшення обізнаності громадян щодо правил безпеки під час безготівкових рахунків в мережі Інтернет.

Продовжуємо допомогати внутрішньо переміщеним особам та іншим потребуючим категоріям населення.Кількість внутрішньо-переміщених осіб у Черкаському районі станом на 15.05.2023 – 58255, з них у Черкасах – 27945, Смілі – 6765, Каневі – 3947.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *