08.05.2023      112      0
 

У Черкаському районі вшанували пам‘ять загиблих воїнів Другої світової війни та усіх жертв нацизму


У цей пам‘ятний день схиляємо голови, щоб віддати шану загиблим воїнам, жертвам війни та воєнних злочинів, скоєних у роки Другої світової війни.

У громадах Черкаського району вшанували пам‘ять загиблих воїнів Другої світової війни та усіх жертв нацизму. У заходах брали участь керівники органів державної влади та місцевого самоврядування Черкащини, заступник голови Черкаської РВА Микола Турик та міський голова м. Сміла Сергій Ананко.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко, висловлює щирі слова вдячності: – “Дорогі ветерани! Упевнена, що ви добре пам‘ятаєте історію, адже шлях до Перемоги був занадто важким, щоб його забути. Вклоняємося вашому подвигу!”

У час коли Україна продовжує боротьбу з жорстоким агресором, коли від рук окупантів гинуть українці, ці дні для нас є особливо важливими.

Сьогодні наша держава є флагманом у боротьбі проти нацизму XXI століття – рашизму, форпостом у встановленні миру в Європі. Не випадково 9 травня країни Європейського Союзу відзначають День Європи, який є символом миру та єдності на континенті.

Президент України Володимир Зеленський вже сьогодні підписав відповідний указ, і щороку відзавтра ми будемо відроджувати нашу історичну єдність – разом з усією вільною Європою відзначатимемо День Європи.

Шлях до миру в Європі сьогодні – це перемога над державою-агресором – російською федерацією.

Як тоді ми спиралися на підтримку вільних народів, так і зараз б’ємося проти зла, залучившись підтримкою вільного світу.

Перемогли нацистів, переможемо рашистів!

Слава усім Героям різних часів!

Уперед до перемоги!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *