14.04.2023      133      0
 

“Черкаський районний гуманітарний хаб-склад продовжує свою роботу з прийому та відправки вантажів допомоги” – Валерія Бандурко


“Продукти харчування та речі, які привозяться волонтерами, розподіляються відповідно до потреби для військових підрозділів, внутрішньо переміщених осіб та інших потребуючих категорій” – відзначила начальник Черкаської РВА.

Очільниця району наголосила, що вкотре вже Володимир Паргочов, БФ «Незламний південь» – привіз рис, борошно, каву, крупи, сіль, цукор, томатну пасту, олію, макаронні вироби, продукти швидкого харчування, іграшки, термоси, одяг, зубні пасти та щітки.

Олександр Темноход та Віталій Колісник, також в черговий раз поповнюють районний хаб-склад. Доставили рис, консервацію, макаронні вироби, печиво, молоко, діабетичне харчування, дитяче харчування, каву, підгузки. Вантаж було зібрано в Італії у співпраці з SOS VESUVIANA ODV Shepichak S.

Валерія Бандурко висловила слова вдячності невтомним волонтерам, адже їхня підтримка є важливою і вагомою.

Начальник району виділила також, що відвантажили ГО «Воля і Право» для потреб військових та внутрішньо переміщених громадян – каву, діабетичне харчування, макаронні вироби, печиво, рис, консервацію, молоко та антисептики.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *