27.03.2023      130      0
 

“Постійно і незмінно максимум уваги приділяємо безпеці громадян, допомогаємо військовим та ВПО” – Валерія Бандурко


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів Черкаської РВА.

Постійно і незмінно максимум уваги приділяємо безпеці громадян, допомогаємо військовим та ВПО, – зауважує очільниця району.

Зберігається незначна тенденція до зменшення кількості внутрішньо переміщених осіб в районі. Станом на 27.03.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО 59100 осіб, з них: місто Черкаси – 27757 осіб, Сміла – 6780, Канів – 3956.

У Черкаському районі стартувала посівна. Погода сприяє роботам. Постійна комунікація з аграріями. Продовольча безпека – у надійних руках.

Змінився режим роботи пунктів незламності! З 85 пунктів, створених органами місцевого самоврядування: 2 – продовжують працювати у цілодобовому режимі, 24 – у робочий час, 59 – пунктів незламності у громадах переведено у режим «готовий до роботи», тобто у разі погіршення ситуації в регіоні вони відновлять свою роботу. З 16 пунктів незламності на базі підрозділів ДСНС: 12 працюють цілодобово, 4 – у режимі «готовий до роботи». Плюс два пункти на залізничних вокзалах працюють у цілодобовому режимі.

Активно продовжуються роботи з улаштування найпростіших укриттів у закладах освіти. З початку року на 10% збільшилась кількість навчальних закладів, які працюють в очному та змішаному форматах.

Відповідними службами сплановано виїзди до громад району з метою надання практичної і методичної допомоги з питань дотримання законодавства у роботі з дітьми.

Працівникам органів влади району рекомендовано дотриматися рекомендацій НАЗК щодо подання щорічних декларацій за 2021 та 2022 роки.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *