06.03.2023      161      0
 

У Черкаській РВА відбулася апаратна нарада


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела апаратну нараду.

“Ніч і ранок знову з затяжними тривогами. Ворог не полишає своїх терористичних намірів. Дякуємо Збройним силам України за надійний захист. У Черкаському районі ситуація стабільна та контрольована в усіх сферах”, – зауважує очільниця району.

Загалом зберігається незначна тенденція до зменшення кількості внутрішньо переміщених осіб в районі, проте збільшується кількість ВПО у місті Черкаси. Станом на 06.03.2023 загальна кількість зареєстрованих ВПО 59271 осіб, з них – місто Черкаси 27656 осіб, Сміла – 6813, Канів – 4021.

Протягом тижня, що розпочався, заплановано засідання колегії Черкаської РВА. Серед питань порядку денного: 1. Про публічний звіт голови Черкаської РДА за 2022 рік. 2.Про стан справ в галузі правоохоронної діяльності та галузях соціальної сфери в 2022 році та перспективи на 2023 рік.

Найближчим часом на Черкащині відключень електроенергії не планується. Наразі дефіцит потужності в енергосистемі вже 3 тижні відсутній і не прогнозується. Але при зміні ситуації в енергосистемі та різкому зростанні споживання можливе застосування відключень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *