03.03.2023      191      0
 

ZOOM-конференція Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА для районних військових адміністрацій та територіальних громад області


Працівники Черкаської районної військової адміністрації, зокрема, перший заступник голови Роман Хоменко, начальник відділу економіки та торгівлі Альона Бороденко, головний спеціаліст відділу економіки та торгівлі Леся Горіцена, взяли участь у конференції ZOOM, організованої Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації.

Розглянуто питання розробки стратегій розвитку, проектного менеджменту та співробітництва територіальних громад.

Захід організовано для районних військових адміністрацій та територіальних громад області. Спікери конференції: Сергій Даниленко – заступник директора Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА, Маргарита Гуськова – начальник відділу планування та розвитку територій Департаменту регіонального розвитку, Олена Романченко – провідний спеціаліст відділу проектів і програм регіонального розвитку Департаменту, Антон Кучевський – головний спеціаліст відділу планування розвитку територій Департаменту, поділились власним досвідом з питань стратегічного планування та надали методичні рекомендації для подальшого використання в роботі.

Конференція пройшла досить насичено і продуктивно. Учасники заходу отримали відповіді на свої запитання. Рекомендації спікерів взято до уваги та будуть впровадженні на практиці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *