02.03.2023      272      0
 

У Черкаському районі продовжується волонтерський рух


Волонтер Олег Грушевський доставив гуманітарну допомогу з Португалії. Це антисептики, медикаменти, ковіньки, одяг, ковдри, м’ясна консервація, лимони, чоловіча термобілизна, рушники, рюкзаки та гриль.

Завод «Буддеталь» придбали та передали Черкаській РВА для потреб військових комплекс супутникового зв’язку Starlink. Доставив обладнання Олег Шарко.

Отримана допомога передається громадам, громадським організаціям для потреб внутрішньо переміщених осіб, та військовим підрозділам для наших захисників і захисниць.

За співпраці Черкаської РВА і Черкаської райради з благодійною організацією «Благодійний фонд Фундація відкритих дверей» та старшим капеланом, представником громадського формування #Капеланськийпатруль/Cherkasyregion Дмитром Мартіяном передано для військових бензиновий генератор потужністю 6 кВт.

Червонослобідській громаді передано консервацію, печиво, макарони, кетчуп, олію, гелі для душу, рідке мило, зубні пасти, сухе молоко, рибні консерви, підгузки, вологі серветки та засоби особистої гігієни.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *