23.02.2023      152      0
 

Вже майже рік у Черкаському районі триває волонтерська діяльність


Начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко дякує кожному, хто допомагав, хто не відмовляв, хто був поруч увесь цей надскладний рік. Волонтери, благодійники, підприємці, закордонні партнери, представники громадських організацій, голови громад, колеги. Дякую за плідну взаємодію!

Протягом поточного тижня гуманітарний хаб-склад Черкаського району поповнили Олександр Темноход та Віталій Колісник. Волонтери у черговий раз доставили благодійну допомогу з Італії. Це макарони, овочева консервація, медикаменти, кава, борошно, рис, печиво, ковдри, жіночі засоби гігієни, корм для тварин, рідке мило, гелі для душу, одяг та фіксатор для кінцівки.

Відвантажили:

Руськополянській громаді – макарони, дитяче пюре, дитячі каші, вологі серветки, консервацію, креми, шампуні, засоби гігієни для жінок, гелі, підгузки для дорослих, сухе молоко, ковіньки, милиці.

Степанківській громаді – печиво, макарони, консервацію, рис, гелі, сухе молоко, підгузки.

Березняківській громаді – консервацію, дитячі каші, печиво, макарони, гелі, підгузки, одяг.

Леськівській громаді – підгузки, засоби гігієни для жінок, гелі для рук, макарони, зубні щітки, зубні пасти, шампуні, швидке харчування, консервацію, сухе молоко.

Для Чигиринського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринської міської ради передали підгузки для дорослих та милиці.

Віддали громадським організаціям:

ГО «Наш батальйон» – тринадцять ящиків аптечок та п’ять ящиків перев‘язувальних засобів.

ГО «Хвіст» – сто кілограм корму для тварин і сорок кілограм сухого молока.

Спільними справами – до великої мети!

Україна б’ється!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *