06.02.2023      171      0
 

Про актуальне в Черкаському районі розглянуто на нараді


У понеділок начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко обговорила з керівниками структурних підрозділів актуальні робочі питання.

Зокрема, щодо:

  • створення безпечних умов для учасників освітнього процесу та стану робіт з улаштування укриттів у закладах освіти району;
  • реалізації в районі інформаційної кампанії, спрямованої на посилення українських сил оборони високомотивованими воїнами.

Спостерігається незначна тенденція до зменшення кількості внутрішньопереміщених осіб в районі. Станом на 06.02.2023 загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО – 59868 осіб, з них: місто Черкаси – 27480 осіб, Сміла – 6927, Канів – 4123.

У Черкаському районі працює «гаряча лінія». Номера телефонів є актуальними, їх можна знайти на офіційному веб сайті Черкаської РВА – https://cherkassyrda.gov.ua/…/uvaga-pratsyuye-garyacha…/.

Підрядними організаціями забезпечується посипка доріг піщано-сольовою сумішшю.

Згідно з попередженням Черкаського обласного центру з гідрометеорології 7 лютого на Черкащині спостерігатиметься на дорогах ожеледиця і рівень небезпечності «жовтий». Тож цими днями техніка працюватиме у посиленому режимі.

За підсумками колегії Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації щодо системи захисту прав та інтересів дітей до сімейних форм виховання протягом 2022 року влаштовано 82% посиротілих дітей Черкаського району, що є вищим від середньообласного показника (80,8%).

З 5 по 12 лютого на Черкащині продовжують діяти графіки погодинних відключень електроенергії. У разі дотримання лімітів потужності та за умови ощадливого використання електроенергії проміжки без світла можуть бути коротшими.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадскістю


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *