30.01.2023      148      0
 

У Черкаській РВА відбулася нарада з начальниками структурних підрозділів


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів Черкаської районної військової адміністрації.

Коротко про головне.

Дефіцит в енергосистемі з початком робочого тижня зростає. У Черкаському районі, як і у всій області, продовжують діяти червоні графіки аварійних відключень.

Соціальний захист. Соціальна складова в умовах воєнного часу – у пріоритеті. Спільно з профільним заступником Богданом Солошенком та начальником управління соціального захисту населення Черкаської РВА Сергієм Ковалем проаналізовано шляхи забезпечення безперебійної роботи служб соціального захисту в умовах відключення енергопостачання, технічної можливості встановлення генераторів.

Співпраця з волонтерами, громадськими організаціями для допомоги внутрішньо переміщеним особам та військовим продовжується.

Наразі кількість офіційно зареєстрованих ВПО у районі – 60027 осіб, з них: Черкаси – 27431, Сміла – 6960, Канів – 4155.

З метою ефективного виконання військових завдань, комплектування майном та технікою, розглянули питання підтримки Черкаського батальйону тероборони та внесення відповідних змін до Програми підтримки.

Проаналізовано роботу відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації. Відділом проведена робота з опрацювання відомостей періодичного поновлення Державного реєстру виборців за лютий-грудень 2022 року, отриманих від суб’єктів подання. Всі подані відомості зареєстровано, звірено та проходить підготовча робота до завантаження.Крім того, територіальними громадами подано відомості про утворення, перейменування геонімів, утворення та перенумерації наявних будинків населених пунктів району.

Протягом тижня заплановано нараду з головами громад щодо забезпечення учбового процесу в закладах освіти Черкаського району.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *